Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (a kérdés kissé költői)
van egy fiú akibe nagyon belehabarodtam.. de a szószoros értelmében.. beszélgettem vele párszor, rendes srác (velem vaéahogy különösen.. namindegy) és egyik alkalommal elmondta,hogy másba szerelmes és,hogy sokan tudják ezt meg stb.. és az a lány is (jóba vagyok vele) és mondta,hogy a a fiú osztálytársai ismondták meg,hogy sopkan nézi a lány a fiút.. de azt nem értem,hogyha ebbe a lányba szerelmes akkor:
1miért néz engem állandóan (mintha keresné a szemkontaktust)
2: miért kedves velem különösképpen (amúgy meg annyira nem jellemzi ez a "lovagias" viselkedés..)
3: miért nylt meg nekem? miért mondott el olyat amit másnak nem? (ennél a pontnál alig ismert még és mégis..)
Van értelme bármit is csinálnom még a fiúért (értem ezt mégjobban megismerni) vagy az amit leírtam nem jelent semmmit és hagynom kéne és megpróbálni elfelejteni mert ebből nem lesz semmi?
(amúgy az elfelejtés nem fog menni mert hát na.. eléggé beleszerettem szóóval:D...)
a válaszokat előre köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!