Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz majd barátom? A többi lent.
Figyelt kérdés
12 vagyok es 181 cm es nem igazán álltam meg a növésben.Tudom hogy minden lány magasabb barátot akar és én értem miért. Tudom fiatal vagyok és még nem is annyira foglalkoztat. A válaszokat köszi.2015. nov. 4. 15:57
1/5 anonim válasza:
hüha o.O 18 éves srác vagyok, 173 centivel... igazából nem gond ez a 181 cm, de 12 évesen? Nem lehet könnyű neked :/ de sok a magas fiú is, ha most még nem is találsz korodbelit, max 2 év és nagyon sok lehetőséged lesz választani :) ha kell még bátoritás vagy bármi, írj nyugodtan :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. nov. 4. 16:02
3/5 anonim válasza:
Most még nem sokan fognak jelentkezni, de 16 éves korukra már megnő mindenki, és már sokkal több 185+ pasi lesz.
4/5 anonim válasza:
A kosarasok magasak, legalább is a centerek. ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod :D ;)
2015. nov. 4. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!