Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak így mondom meg, hogy tetszik nekem az jó?
Figyelt kérdés
Már régebben is elakartam mondani, de nem volt rá alkalmam, nagyon tetszel nekem és többet érzek, mint sima barátság.
Természetesen élőben mondanám el neki, mindketten 18 évesek vagyunk.
2015. nov. 2. 20:07
11/19 A kérdező kommentje:
Arra írták, hogy snassz, ezért kérdeztem, hogy legyen NE az .:D
2015. nov. 2. 20:28
12/19 anonim válasza:
ez nem snassz, mondd meg kerek perec :D azt félre nem lehet érteni. exem nekem is így mondta meg személyesen, hogy nagyon tetszek neki, és szeretne velem lenni. nekem ez elég egyértelmű volt :D legalább nem érti félre :)
13/19 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ha meg nemet mond akkor így jártam, egy próbát megér..:)
2015. nov. 2. 20:34
14/19 anonim válasza:
8as vagyok
lehet h csak én vagyok ilyen de én szeretem ha valami poén után nevetés és utána komolyra vált
15/19 anonim válasza:
Hívd el valahová, csókold meg, és akkor mondd el hogy olyan hülye vagyok hogy eddig bátortalankodtam, mert már nagyon régen tetszel nekem! Akkor csókolod tovább, petting, legközelebb még több, és még több. Egészen a beteljesülésig, elsülésig! Ha kell írok neked forgatókönyvet! :-)
16/19 A kérdező kommentje:
#14: Kedves 8-as! Leírnád, hogy ezt hogy képzeled el? mert nem tudok ilyent lejátszani a fejemben :'D
2015. nov. 2. 20:54
17/19 anonim válasza:
Nem olyan rossz ez, csinald csak!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 2. 21:38
19/19 anonim válasza:
#15 hát ez kvanagy, neked Hollywoodban van a helyed xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!