Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Infinity19940301 kérdése:
Mit tegyek ha látja de későn ír vissza?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nagyon szeretek és mindennap beszélünk elvileg ő is szeret engem, de ha írok neki látja egyből es csak 10-20perc múlva ír vissza. írtam már neki hogy írjon gyorsabban azt mondta oké ,de ugyan azt csinálja.2015. nov. 1. 12:23
1/12 anonim válasza:
lehet csak nagyon meg akarja válogatni veled a szavait, és nem tud oldottan gyorsan gondolkozni..:o De ki tudja..
2/12 anonim válasza:
Vagy az előbbi, vagy azt a látszatot akarja kelteni, hogy mekkora elfoglalt, szóval egy kicsit calm down, nyugi van, nem kell, írj te is lassabban, vagy sehogy egy ideig, persze lehet, hogy csak értelmesnek akar tűnni, és vigyáz, hogy mit mond, kérdezd meg tőle!!!
3/12 anonim válasza:
Szerintem légy vele türelmes. Én alapból elég lassan gépelek, főleg úgy ha még ki is javítja a szavakat :) De lehet csak egyszerűen sokat gondolkodik rajta, hogy mit írjon. Több összefüggő mondatot meg főleg nem lehet gyorsann bepötyögni szerintem :)
4/12 anonim válasza:
Ha sokat logsz rajta akkor idegesiteni is fogja
A válasszal meg kb annyit várj amenyit o
5/12 anonim válasza:
Mert nem érdekled annyira hogy egyből visszaírjon, esetleg még van melletted 20-30 csaj akinek válaszolnia kell.
6/12 Zedricht válasza:
De felfujjatok :D
En akkor irok vissza kesobb ha megvan nyitva a chat es akkor egybol "latom", vagyis a face azt irja de amugy csak elmentem valamerre😂
7/12 anonim válasza:
kérdezd meg tőle pls...
Ha ezt nemtudjátok megbeszélni akkor mi lesz később lol?
9/12 anonim válasza:
Én ezért használok Facebook Unseent,hogy ne legyen ilyesféle probléma
10/12 anonim válasza:
Lehet gondolkodik,hogy mit írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!