Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan jötetek össze a jelenlegi párotokal?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Ez most legföbbképen a fiúknak szólna. Ti hogyan hivtátok el a jelenlegi párotokat ?2015. okt. 31. 22:20
3/10 anonim válasza:
Nincs párom jelenleg, de a volt barátnőmet itt ismertem meg :D
4/10 Stark2000 válasza:
Én egy rendezvényen találkoztam a párommal. Unokatesóm (aki egyébként lány) barátnője. Ott megismertem, elhülyéskedtünk és szimpatikus volt, így bejelöltem facebookon. Néhány hét chatelés és találkozgatás után úgy döntöttünk, hogy alkothatnánk egy párt. :)
5/10 anonim válasza:
ugyan már szakitottunk de itt gyakorin de nemkérek privátot nincskedvem mégegyszer leirni hogy kell ismerkedni
6/10 anonim válasza:
most nincs párom, de exemmel egy fesztiválon jöttünk össze
7/10 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a barátnőmet. Mostmár másfél éve.
8/10 anonim válasza:
Tavaly 10.ben pentekenkent neki röpi ,nekem meg nyelv ora utan ,mikor en a buszra vartam ,akkor o mindig a kocsiban vart az apjara(ropi tanar)...annyira nem ismertuk egymast ,de mindig neztuk egymast(osztalytarsak voltunk ,de uj voltam)egyszer kirohant hozzam a kocsibol es megkerdezte hadarva,hogy elmennek e vele a tavaszi balra...en nagyon megijedtem ,mert tenyleg kirohant es azt hittem baj van,de igent mondtam:D
9/10 anonim válasza:
Én egy játékban ismertem meg, de hogy ott hogyan arra már nem emlékszem. 16/l
10/10 anonim válasza:
emlékezetem óta együtt vagyunk a jobb kezemmel,bár voltak hullámvölgyek,azért jó a kapcsolatunk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!