Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 15 éves vagyok és még nm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és még nm csókolóztam van okom aggódásra?

Figyelt kérdés

2015. okt. 31. 16:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én 18 évesen csókolóztam először, és nem bánom, hogy nem történt meg hamarabb.
2015. okt. 31. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én is 15 éves vagyok,és bár kapcsolatom még nem volt, már csókolóztam. Nem mondom, hogy megbántam, de most már azon a véleményen vagyok, hogy sokkal jobb, ha olyan személynek adod az első csókot, akit tényleg szeretsz. Szóval, ne pazarold el, válogasd meg, hogy kinek adod. 15/L
2015. okt. 31. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem miért lett lepontozva az első, igaza van.. Sőt nem csak egy 15 évesnek, de mindenkinek a tanulás kéne hogy az első legyen, még ha ezt nem is feltétlenül az iskolai tanulásra értjük.. Önmagunk fejlesztése ahhoz is nagyban hozzájárul, hogy minél érettebbek, okosabbak, tapasztaltabbak legyünk, és ezáltal smároljunk lányokkal, jobb kapcsolatokat építsünk, boldogabbak legyünk.. Egyébként 70 évesen se lenne ez gáz, minden embert el lehet úgy fogadni ahogy van, csak azt az embert nem lehet elfogadni, aki saját magát nem tudja elfogadni.. Ennyit erről..
2015. okt. 31. 17:50
 14/15 anonim válasza:
Hat kitudja.. Szerintem mar azert ideje lenne be pótolni 😁
2015. dec. 6. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Szüzen fogsz meghalni
2016. aug. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!