Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a barátnőm?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok a barátnőm 20. Egy iskolába járunk volt lehetőség külföldre menni az iskola jóvoltából így ki mentem. A barátnőmet akkor még nem ismertem. Külföldön voltunk kiderült hogy egy szobába kell lennünk két ismeretlen. Úgy voltunk vele hát jó pár hónapig míg kint vagyunk csak jóba leszünk. Eltelt 1,5 hónap egymáshoz szoktunk. Egyszer egy olyanal jön elő barátnőm hogy miért nem toljuk össze az ágyainkat mondom jó lányból vagyunk. Eltelt pár nap és este kérdezte hogy hozzá bújnák e mondom jó biztos rossz kedv vagy valami. Egyik nap egy party volt a szállásunkon és mindenki sokat ivott. Mondtam a többieknek hogy fáradt vagyok én lefekszek, felmentem a szobába és lefeküdtem. Pár perc múlva fel jön barátnőm oda fekszik mellém és elkezd simogatni meg puszilgatni a nyakam és megcsókolt. Persze nem tudtam mi van folytatta tovább és már a bugyimba volt a keze (megujjazott). Másnap össze vesztünk e miatt és nem beszéltünk. Pár nap után megbeszéltük hogy egyszeri alkalom volt.Haza jöttünk külföldröl és folyamatosan mondja hogy szeret de nem úgy mint egy barátot, meg küldjek neki meztelen képét, mindig elmondja hogy mit csinálna velem az ágyba.

Bocsi hogy hosszú lett.

2015. okt. 30. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen szerintem minden jel arra utal ,hogy tetszel neki.

Az ,hogy szerelmes az még nem biztos ,de hogy vonzódik hozzád az szinte igen.

2015. okt. 30. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudod, az is leszbi, aki hagyja magát :)
2015. okt. 30. 18:19
 3/3 anonim válasza:
Tudod az is hagyja magát aki össze van zavarokra és nem tudja mit tegyen
2015. okt. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!