Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem, vagy valami más?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, és biztos mindenkinek elege van már belőlük, de egyáltalán nem tudom eldönteni, hogy ez már az-e vagy nem. És bocsánat a hosszú szövegért, de nélküle értelmetlen a kérdés.
Én 18/F vagyok és van egy velem egy idős lány, akivel egy ideje elég jól el tudok beszélgetni, hülyülni, stb. Csak az a helyzet, hogy és mindig is ki tudtam jönni a lányokkal is, nem csak a fiúkkal, és mindig volt lány és fiú "barátom" (vagy haver, attól függ, hogy nézzük). Élvezem, ha vele vagyok, eléggé hasonlítunk sok dologban, és ő az aki a legjobban megért, mindig elmosolyodok, ha meglátom, de ugyanakkor ha nincs velem, nem feltétlen vágyom rá, hogy beszéljünk, vagy találkozzunk. (Bár igaz, évfolyamtárs, így gyakran találkozunk alapból is.) Nem vagyok az a típus, akinek fontos, hogy legyen barátnője, meg vagyok nélküle, meg fizikai kontaktusra sem igazán vágyom, ahogyan ő se. Most ez azért lehet, mert igazából nem is tetszik annyira, csak barát, vagy egyszerűen én ilyen típus vagyok, akinek ez nem igénye? Érdemes erőltetni a dolgot kettőnk között, hátha lesz akkor belőle valami, vagy inkább maradjunk csak barátok? Mindketten elég furák/különcök vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!