Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlik? (esti gondolat)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik? (esti gondolat)

Figyelt kérdés
Fáradt vagyok.remegnek a lábaim,kavarognak a gondolatok a fejemben.az egyik percben meg imádom es barmit megtennék,hogy ujra talalkozzon a tekintetem a tekintetével,a másikban pedig gyűlölöm es hihetetlenül utalom.nagyon sokszor jutottam el odáig,hogy vege,befejeztem vele de valami megis mindig visszahúz.nem tudom lezárni.annyi dolog bánt.annyi sebem vérzik.őrjöngő gondolatok cikáznak a fejemben.ez mind miatta tortenik.miatta haltam meg lelkileg.miatta hazudok.miatta nem alszom estenkent.o az egyetlen aki miatt sírni tudok.megorit.szeretnek ujra 6 eves lenni es nem szeretnem tudni,hogy mi az a szerelem,aztmeg főként nem,hogy milyen az egyoldalú szerelem.nemszeretnem tudni,milyen parnat ololgetve,fatntazialva elaludni.fantazialva arrol,hogy akar boldogok is lehetnenk es akar az o karjai kozott is aludhatnek.a problema csak annyi,hogy én keves vagyok neki.edes keves.
2015. okt. 28. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem... Épp egy fel órája tort össze a szívem utolsó darabja, múlt ki az utolsó reménysugár egy reménytelen szerelemben... :( Együttérzek veled.
2015. okt. 28. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozhatok? :(
2015. okt. 28. 22:13
 3/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:
"Magadnak kell feltàrnod a lelki sebeidet,hogy begyògyìthasd őket. De nem kell félned. Mert minden helyzetben ott van egy szalmaszàl,amibe kapaszkodhatsz.Nem vastag kötél,csak egy szalmaszàl.Azért,hogy segìtsen, s mindezt értékelni tudd..."
2015. okt. 28. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Detto... Es mar ugyerzem nem lesz jobb soha. De mar voltam ilyen helyzetben korabban es garantalom, hogy elmulik... Vagyis hat en is ezt mondogatom magamnak.. Hogy mar egyszer vegigmentem rajta es sikerulni fog.. :) nem tudom segitettem e akarmit is de probaltam :D
2015. okt. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!