Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rossz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz?

Figyelt kérdés
Táborban szerelmes lettem egy tanárba most 23 éves én pedig 13 vagyok. Már beszélgettem vele meg minden. Én azt felfogom hogy ebből nem lesz semik de akkor is hogy tudnék vele tőbbet lenni?
2015. okt. 28. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos tényleg nincs rá túl sok esély hogy ebből bármi is legyen. Csak a táborban találkoztál vele vagy ismered pld suliból is?
2015. okt. 28. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem megszokott, de tekintve, hogy az ilyen lányok miatt a korosztályommal pl. nem is próbálkozhatok, teljesen normális.

Előbb-utóbb elsüllyedünk India szintjére, én meg csak röhögni fogok.

2015. okt. 28. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tanár hanem fotós amúgy,

Csak táborban találkozok vele évente nyáron. De ez igazából nem azt jelenti hogy nem vagyok kíváncsi a korosztályomban lévő fiúkra, rosszul fejeztem ki magam: nem vagyok belé szerelmes hanem inkább csak tetszik :)

2015. okt. 29. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha csak tetszik azzal nincs semmi baj, nekem is sok lány tetszik de nem vagyok beléjük szerelmes. Nincs ebben semmi furcsa de ha tényleg csak évente egyszer találkoztok akkor inkább máshoz próbálj közeledni :)
2015. okt. 29. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!