Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogya jötetek össze az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogya jötetek össze az első szerelmetekel?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Leírnátok hogy hogyan jötetek össze az első szerelmetekel ?
2015. okt. 28. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Egymásra írtunk,randiztunk,és egyszer csak kézen fogva séta,ölelés,csók ahogy ez menni szokott általában
2015. okt. 28. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első szerelmemmel sehogy,le sem xart. :(

Az első beteljesedett az már gimiben volt,én 2.-os voltam ő meg az ofő.

21/F

2015. okt. 28. 09:09
 3/5 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Èn vonaton ismertem meg Őt.Utaztam a keresztanyàmhoz.Nagyon senko nem volt a jàrgànyon.Ő fölszàllt a következő kisvàrosban.Benyitott a fülkébe,majd megkérdezte,leülhet-e.Mondtam neki,hogy miért ide,minden fülke szabad.Erre Ő bòkolt,és csak leült.Szò szòt követett,sokàig udvarolt,mire összejöttünk.Akkor még nem volt ez a modern technika.16 voltam ekkor.Ő 18.Gyönyörű szerelem volt.De fiatalok voltunk,Ő elkerült messzire,türelmetlenek és éretlenek voltunk.Nem tudtuk még megfelelően kezelni a tàvolsàgot,ilyeneket.Miutan én befejeztem a gimit még messzebbre kerültünk:-(Majdnem három évig tartott és nagyon.jo szivvel wmlékszwm vissza.Mert nagyon romantikus volt:-)
2015. okt. 28. 09:18
 4/5 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Bocs.Szoval "emlékszem" elütöttem.Mert most bekakilt a modern technika nalam:-)Gagyi telorol vagyok. Örültem.a kérdésnek.Olyan szép dolgokat juttattàl eszembe.Köszi:-)
2015. okt. 28. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Látásból már ismertem előbbről, de akkor még csak köszönőviszonyban voltunk. Aztán volt egy egyetemi buli, ahol összefutottunk és sajnos arról fogalmam sincs hogyan jutottunk el ott az első csókig, de miután megtörtént, gyakorlatilag egész este ki se szálltunk egymás szájából (még akkor se, amikor már mindkettőnkből kiment a maradék alkohol is) :D

Aztán találkoztunk, hogy megbeszéljük a buliban történteket és végül összejöttünk.

2015. okt. 28. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!