Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok roma srácal/lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok roma srácal/lánnyal?

Figyelt kérdés
Ha normâlis a családi háttèr stb... és ha nem akkor miért?

2015. okt. 27. 13:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%
nem! nem! soha!! 19/F
2015. okt. 27. 15:10
 22/30 anonim ***** válasza:
27%
Nincs az az isten. Az évek során túlságosan megutáltam őket.
2015. okt. 27. 15:10
 23/30 anonim ***** válasza:
69%

Persze. Ez nem a bőrszíntől, vagy a nemzetiségtől függ, legalábbis nálam. Ha jófej, kedves, értelmes és lehet vele beszélgetni miért ne?

(és igen a jó neveltetés ott kezdődik, hogy nem a külső, vagy sztereotípiák alapján itéled meg a máik embert.)

2015. okt. 27. 15:12
 24/30 anonim ***** válasza:
43%

Nem járnék. De láttam már fizikailag vonzó cigány fiút talán egyszer vagy kétszer. Ennek ellenére szexuális kapcsolatba se keverednék velük. Túlságosan veszélyesnek tartom.

Személyiségre, belső tulajdonságokat tekintve még soha egyetlen egyszer sem találkoztam kedves, udvarias, barátságos roma fiúval/férfival/nővel. És azért egy kapcsolathoz a külsőnek és a belsőnek is stimmelnie kell nálam.

22L

2015. okt. 27. 15:45
 25/30 anonim ***** válasza:
43%
nem mert kilopnak a tv mboo a voros rezet es nekem nincs penzem uj tv re
2015. okt. 27. 16:40
 26/30 anonim ***** válasza:
63%
Nálam ez nem feltételes, hanem kijelentő mód. A barátom roma, 23 évet vártam Rá, mert addig nem találtam egyetlen normális magyart se. Persze ebből nem kell statisztikát csinálni, ez csak az én tapasztalatom. Olyan intelligens érzelmileg, hogy nem tudom összehasonlítani egyetlen magyar fiú ismerősömmel se. Az csak bónusz, hogy szorgalmas, jól öltözött és nagyon helyes.
2015. okt. 27. 19:28
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem, nem vagyok zoofil
2015. okt. 27. 20:17
 28/30 Zsani vagyok válasza:
51%
Nem tudom már ki kérdezte de nem vagyok lesbie, amúgy meg minden nemzetiségben vannak szépek es csúnyák, az más ha valaki rasszista vagy egyszerűen nem jön be neki de ugyan olyan emberek mint bárki más mondjuk vannak az alja fajta arról nem érdemes beszélni mert azokat én sem kedvelem :)
2015. okt. 27. 20:18
 29/30 anonim válasza:
51%
Nekem nem jönnek be, meg aki mondjuk tettszene is nem biztos, h a családja is olyan, ez olyan ritka mint a fehr hollo, feltételezni is baromság, de ha tegyük fel, helyes, kedves, okos, és jolnevelt, persze.
2015. nov. 2. 16:44
 30/30 anonim válasza:
0%

Nem... irritálnak... rasszi vagyok... 13/f

Üdv.:

Egy skin növendék

2018. szept. 5. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!