Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan tizenéves lány, akinek a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 22:01
11/20 anonim válasza:
van még olyan lány.... csak nagyon elszórtan.... mostani "divat" az az, h "jajj kis k**va vagyok, minden jól kinéző sráccal szűröm a levet, aki belsőleg jó, de külsőre van egy pici hibája, az már felejtős...."
12/20 anonim válasza:
Persze, hogy létezik, de attól mert valamelyik fiú megállapítja magáról hogy ő mennyire, kedves, rendes, de egyúttal azt mondja hogy azért nincs barátnője mert külsőleg "nem vonzó", könnyű erre fogni. Általában mindenkinek más tetszik... mondhatják azt bátran hogy "nekem csak a belső érték számít". De mindenki tudja hogy nem így van. A kettőnek együtt kell hatnia. És nem azt mondom hogy egy kis hiba és már nem tetszik, de mindenképpen függenek egymástól. A belső érték legyen az első, ez természetes, de a külső ott van a második helyen... mert az is számít. És ezt a fiúk sem tagadhatják. ;)
14/20 anonim válasza:
Érdekes de éppen emiatt vagyok bajban úgymond...külsőre nem az estem a fiú, de a szívemet elrabolta...16 vagyok, szóval igen, létezik
15/20 anonim válasza:
Jelen! 16 vagyok. Most ismertem meg egy fiút. Külsőre sem rossz, de a belsője az ami nagyon NAGYON elvarázsolt, olyan szinten, h arra szavak sincsenek :) és ha valakit megszeretsz egy idő után elhalványulnak a külső tényezők. Persze egy nagyon minimális szinten kell, h ápolt legyen, de ez gondolom mindenkinél igény :)
17/20 anonim válasza:
Én ilyen vagyok.
Volt még régebben egy barátom külsőre se volt rossz de a belső tulajdonságai megfogtak nagyon pont olyan volt mint én...
18/20 anonim válasza:
nekem nagyon nagyon nagyon fontos a belső, de nem fogok hazudni akármilyen jó valaki ha nem vonz a külsője akkor ennyi.. 17l
19/20 anonim válasza:
Általában ha megismerek egy fiút és elgondolkodok, hogy lehet-e közöttünk kapcsolat akkor inkább a belső értékekre öszpontosítok. Ismerek jól kinéző srácokat, de beképzeltek vagy nincs meg a közös érdeklődési körünk, de megvan rá az ellenpélda is. Pl egyszerű vagy átlagos fiú, de kultúrált, kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!