Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki vagy csak szívat vagy mi?
Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok egy fiú osztálytársamba és néha hátra néztem és néha ő is bámult mikor én rá néztem. Elültem hátra mögé, de eggyel balra és ha történik valami akkor vicces fejet vágva rám néz és elkezdünk pár mondatot váltani a dologról vagy valami poént mondani és ha tetszett valamelyikünknek a poén akkor pacsizunk. De egyébként szünetben nem szoktunk dumálni. Múltkor azt csinálta pár fiú osztálytársam, hogy én futás végén nem csak megállok, hanem kitámasztok, de csak én egyedül az osztályban és páran beálltak elém, hogy ne tudjak kitámasztani és egy idő után ő is melléjük állt. Akkor most mi van?? csak félt egyedül ott állni azért állt melléjük vagy nem bír vagy csak barátilag vagy nem tudom?? Kérlek segítsetek! Előre is köszi!!2015. okt. 26. 19:32
1/5 anonim válasza:
Hogy lehet az szerelmes, aki nem is ismeri azt akibe szerelmes? Esetleg csak tetszik, ennyi és nem több.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Attól még nagyon tartalmasak a beszélgetéseink és a barátaim körébe van olyan aki közelebbi barátja és ő is mondott már pár dolgot róla és van internet is meg együtt szoktunk tesin néha kosarazni és akkor is beszélünk!
2. Nem fogom megszívatni!
Köszi a válaszokat csak nem a feltett kérdésre válaszoltatok! DE legközelebb csak értelmezitek a kérdést és válaszoltok nem pedig meghazuttoljátok az érzéseim vagy valami baromságot mondtok!!!
2015. okt. 26. 20:59
4/5 anonim válasza:
Tipikus gyerekszerelem, majd kinövöd.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ez nem igaz és még mindig nem a feltett kérdésre válaszoltatok!
2015. okt. 27. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!