Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit erez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyaron egy taborba voltunk. Azelott is tetszett, de ott konkretan beleestem. Strandon voltunk, es ott sok srac csesztettett (lenyomtak a viz ala...stb) o viszont aranyosan a szemembe nezett, es ugy nyomott le, hogy azt meg elveztem is. Mindig mosolyog ram, szemezunk. Beszelgettunk sokat, meg ugy ereztem hogy keresi is a tarsasagom. Csak az a baj, hogy mindenkivel nagyon kedves, es masokra is mosolyog, igy nem tudom, hogy tobbet erez vagy sem.
Kicsit hosszu lenne kifejteni az egeszet, igy aki kivancsi, annak irok privit!
2015. okt. 26. 19:03
1/3 anonim válasza:
És ezt nekünk honnan kéne tudni?!!? Ha te sem tudod, pedig ott vagy mellette, akkor mi, ismeretlenek honnan tudjuk? Odamész és megkérded. Ennyire egyszerű. Sok sikert! ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Keveset irtam le, az egesz sztoribol, de ha bovebben kifejtem, akkor lehet hogy konnyebb segiteni .
2015. okt. 26. 19:59
3/3 anonim válasza:
Lényegtelen, mert az összes ilyesfajta kérdésnek semmi értelme. Te vagy ott mellette, neked kell ismerni, ezáltal neked tudni, hogy hogy kell viselkedni vele. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mit érez, akkor egyszerűen odamész hozzá és megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!