Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor még mindig szeret, ha igen akkor miert nem történik semmi?
Figyelt kérdés
Nemrég a fiú aki tetszik bevallotta hogy szeret es hogy en vagyok a szerelme. Ez kéthete volt. (Sajnos interneten) azóta nem törtéténik semmi... Nem jön odahozzám nem is nagyon foglalkozik velem mint azelőtt. Ha néha beszélünk akkor kedves velem meg mindig nevet a vicceinmen de ez ennyiben kimerül. Én rontottam el valamit?(csak hoyg nem csináltam /mondtam semmi rosszat es mindig jofej vagyok vele) vagy mégsem szeret ? Segítsetek nem tudom most mivan :/ 16 L2015. okt. 25. 19:02
1/3 anonim válasza:
nem akarlak elszomorítani, de szerintem csak játszik veled a fiú. Hívd fel magadra a figyelmet és hidd el, hogy jobban fog közeledni hozzád. Persze az is benne van a pakliban hogy szégyenlős szegény. Ilyenkor utalhatnál dolgokra és flörtölj vele. Ha itt sem veszi az adást, akkor szerintem keress jobbat
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) sokat segítettél ️
2015. okt. 25. 19:53
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Vagy csak játék volt az egész, vagy csak megszeppent, és azt hiszi, hogy most megutáltad öt. Utalj ra, hogy semmi sem valtozott rossz irányba, és hogy ő is tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!