Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetünk még jóba? Vajon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk még jóba? Vajon megbocsájt? Minden veszve van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,tesómnak már pár éve haverja,velem kb 1,5 van jóban.Volt,hogy flörtölgettünk,húztuk egymás agyát ,elvoltunk,de volt olyan is,hogy nem beszéltünk..nem kerestük egymást. A napokban egy hülyeség miatt (kiröhögtem a legjobb haverját poénból,ártatlan dolog volt tényleg) csúnyán megharagudott Rám..kitörölt ,szidott stb. Én ez,és a felhalmozódott sok bántó dolog miatt,írtam neki egy elég kemény üzenetet,amiben csak igazság volt ugyan,de ő egy igen érzékeny lélek. Felhoztam benne,hogy nem nagyon volt még hosszú kapcsolata..ő erre nagyon berágott. Undorítónak tart...a barátai azt mondták ő olyan,aki ilyeneket soha nem felejt el.Nagy valószínűséggel most utál engem..meg kell jegyezni ő is rengeteg sérelmet okozott,sokszor megbántott..de az neki nem számít.:)))

2015. okt. 23. 12:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, jó hosszúúúú évek múltán tudna szerintem csak megenyhülni, de én arra tippelnék, hogy nem nagyon fogtok már sajna ezek után beszélgetni, max annyit, hogy köszöntök, hogyha szembe mentek az utcán.
2015. okt. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!