Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem eddig nagyon kevés lány jött be úgy igazán, mert én nem tudok ilyen alpárian gondolni minden lányra, értitek. Sosem volt még barátnőm és sose közeledtem mèg úgy egy lányhoz pláne ha szinte ismeretlen. De most van egy 10.-es lány aki nagyon bejön(én 12.-es vagyok), megtaláltam a facebook profilját is nagy nehezen, de csak látásból ismerhet a suliban. Hogyan közeledjek hozzá? És úgy érzem lehet is esélyem nála mert nem az a hiper népszerű a facebook profilja alapján meg nem valami dúsgazdag családból származik. Okos is a viselkedésén is látszik meg facebookon az érdeklődési körei alapján is. És szép is nagyon jó alakja van de az arca nem mindenkinek jönne be. (Nekem igen)

17/f

2015. okt. 23. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jelöld be es amikor majd suli lesz koszonj neki ;)
2015. okt. 23. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdetnek ez tényleg jó ^

Aztén egy idő után beszélgess vele, és ha bejössz neki, akkor ki fog ez alakulni. 17F

2015. okt. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!