Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Előre is bocsi a helyesírásért:s Meg ismerkedtem egy buli szerűségben egy fiúval (azt kell róla tudni, hogy nem rég szakítottak a barátnőjével es nem igazán "találja azóta helyét" ) a buli után be jelölt facebookon es beszélgettünk, majd találkoztunk még egyszer, a találkozón is sokszor megcsókolt és kézen fogva sétáltunk, üzenetekben sokszor szivecskéket írt meg, hogy nagyon jól érezte magát es, hogy gyönyörűnek tart. A beszélgetéseink egyre jobban elmaradtak majd közölte, hogy ő mindenkit csak kihasznál és jobb lenne nekem, ha elfelejteném, miután ezt leírta még egyszer ra írtam, de nem volt számottevő a beszélgetésünk. Most a hétvégén láttam, hogy kitörölt az ismerősei közül es ez nekem nagyon rosszul esik és csalódott vagyok, mert én egyre jobban kezdtem többet érezni iránta.. Írjak neki, hogy jól esett, hogy kitörölt, meg kérdezzem, hogy miért tette és elmondjam neki, hogy en hogy érzek? Vagy ez nagyon rossz ötlet lenne?:(
2015. okt. 18. 21:25
 1/5 anonim válasza:
Ne írjál neki! Valószínűleg azért volt veled ilyen amit le is írtál, hogy "nem találja a helyét". Felejteni szerette volna a barátnőjét veled.
2015. okt. 18. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
de annyira rosszul érzem magamat:( en nagyon meg kedveltem://
2015. okt. 18. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
tudta hogy csak ki akar használni és ennél több rosszat ő sem akart
2015. okt. 18. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
de nekem már ez is elég volt ahhoz, hogy nagyon rossz legyen.. és én meg mindig reménykedek, hogy egyszer csak felkeres és elmondja nem ugy gondolta.. túlságosan alom világban élek: (
2015. okt. 18. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

NAGYON ROSSZ ÖTLET LENNE! Ezt a 4 szót jegyezd meg szépen így egymás után...

Tök mindegy, hogy ezután megbánná. Aki ilyeneket tesz, az ütnivaló mindamellett, hogy meg sem érdemel egy lányt sem.

2015. okt. 18. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!