Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam vissza neki amit velem tett?
Ettől neked jobb lenne? Különb leszel mint ő?
Mered kockáztatni a kapcsolatot csak azért hogy "bepótold"?
Mi a bubanatos locitromert maradtatok Ti egyutt?! Az elso megcsalasnal kellett volna ugy kivagni a csajt mint macskat szarni! Nem vagy normalis,hogy hagytad,hogy 6!!!-szor megcsaljon de o Se,hogy te is megcsald 3-szor. Ti hazasodjatok ossze mert nincs ket olyan ember aki jobban megerdemli a masikat mint Ti ketten! Ha jol esik csald meg persze, alacsonyodj Le a szintjere es eljetek boldogan!
Az ilyenek miert nem elnek nyitott kapcsolatban ha mar Mindenaron egyutt Kell legyenek?!
18/L
NEM lennék különb, de az útóbbi időkben nagyon el fajultak a dolgok .Igaz most már nincs megcsalás.De úgy beszél velem mint ha nem is tudom kije lennék. Nagyon szeretem és tudom hogy ő is nagyon szeret engem.
Ezek olyasféle megcsalások, hogy pl. : smárolt/smároltam egy bulin valakivel .Szóval semmi köze a szexualitáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!