Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ez mit jelent? (vigyázat, sokat írok :D)
Oké. Ötödikben együtt táboroztunk a legjobb barátnőmmel, és ott voltak az évfolyamtársaink is. Két fiú folyton azzal piszkált, hogy tetszem egy fiúnak (az osztálytársuknak), meg hogy mikor lesz az esküvő....stb... Hatodikban a barátnőmmel folyamatosan tarkón vágtuk (azaz tockost adtunk neki) de csak viccből,ő is mindig nevetett rajta, (de persze nem adta vissza :D) és na... Jó fej volt velünk mindig. Hatodik végére megtetszett nekem ez a fiú, én mindig szerettem volna vele beszélgetni... De a barátnőm mindig csak arra pályázott, hogy megüsse, és amikor elmondtam neki, hogy tetszik nekem az a fiú, és szeretnék vele beszélni először röhögött :D, aztán meg megígérte, hogy nem üti (olyan sokat :D) de még így sem volt nagy esélyem beszélni vele, csak amikor a barátnőm beteg volt, és akkor is csak pár szót váltottunk... Na és az évzárón kiderült, hogy elmegy a suliból, és én nem beszéltem vele...:( hetedikben egy iskolai napon találkoztunk(mert a húga még ide jár :D) és először megijedt, hogy tockost kap, és felugrott :D, aztán egész nap utána koslattam, hogy hol lehet... Volt ezen a napon egy félreeső hely ahol lehetett lovagolni, és én lekísértem az egyik barátnőmet oda, hogy tudjon beszélgetni az egyik barátjával... Útközben a fiú (az illető :D) egy bottal a kezében felugrott (mert ült)elkezdte többször is mondogatni a nevem, odafutott hozzám, és azt mondta viccből, hogy leszúrlak.... :D odalent mondtam a barátnőmnek,hogy menjünk vissza, de ő még maradni akart, ezért megmondta, hogy menjek vissza, várjam meg "a dombon" (mert ott jó volt ülni, onnan mindent be lehetett látni) na és odamentem, leültem, unatkoztam eléggé,a fiú odajött, leült mellém, (mellesleg nem messze...) és beszélgettünk... Mindenki ott ordibálta, hogy juuuuuuuuujj, ne csajozzál! (gyerekek...th...) de őt nem érdekelte, nem ment el, ült ott tovább, csak visszaszólt nekik :D azt, hogy én miértnem küldtem el... zavart helyzetbe került, gyorsan körülnézett, hogy találjon valami ürügyet arra, hogy felállhasson, látta, hogy szabad a röplabda pálya, felállt, és elment játszani... Aztán kicsivel később beálltam játszani, megkérdeztem melyik csapatba menjek, és Ő mondta, hogy az övékbe *-*
És egyszer két barátnőm látta őta sulinál kedden, és azóta utána koslatok ott keddenként... Még eddig nem találkoztam béke, de nagyon szeretnék... *-* ti mit gondoltok fiúk?
Ez nem jelent semmit. Sőt, elég gagyi..
Ne vicc, amit most írni fogok. Kapd le legközelebb. Ez a legegyszerűbb.
20/F
Köszönöm a válaszokat. Először is; ha lenne facebookja már ráírtam volna biztosan, de nincs neki,sajnos még rejtett nevén sem, de azért köszönöm :)
Másodszor is, nem vicces...kicsit sem az...
És kérlek csak komoly válaszokat írjátok innentől!
"odafutott hozzám, és azt mondta viccből, hogy leszúrlak.... :D"
Ez jó xDD
Ha még nem vetted volna észre, !valószínűleg! te is bejössz neki, csak még kicsit félős :D
Mondjuk keresd meg, jelöld be facebookon, ott könnyű elbeszélgetni bárkivel, aztán ha komoly lesz, úgy is találkoztok sokszor :D
Ha nincs neki, akkor legközelebb, amikor találkoztok kérd el a telószámát mondjuk...vagy lehet van Viber-je..Nem tudom :D
Szóval ha úgy látod, hogy fél, kezdeményezz te, akkor megnyugszik, hogy közös a szerelem *-* :D xD
Onnan pedig nyitott az út... :o
Szóval sok sikert...de majd írj, hogy mik a fejlemények, mert kíváncsi lettem ^^
15 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!