Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16eves lany 15eves srac?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire mukodhetne? Hogyan hivjam fel magamra a figyelmet? Nepszeru es sosincs egyedul. En nem azokban a korokben mozgok mint o. Felreertes ne essek nagyon szep vagyok, okos, magabiztos, de sosem csinaltam ilyet. Lenyegeben meg sosem volt pasim.2015. okt. 13. 23:10
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen magabiztos vagy akkor menj oda es hívd el valahova.
2/4 AngryGirl válasza:
Az én pasim is egy évnél fiatalabb nálam :) De engem, őt, és másokat sem zavar.
3/4 anonim válasza:
Detto ez a helyzet volt. De osztálytársam meglátta a hátterem a telefonomon és elmondta az adott személynek. Rettenetesen kiakadtam, hogy tuti hülyének fog nézni...erre azóta együtt vagyunk:))
4/4 anonim válasza:
Az ilyen fiúk azokkal a lányokkal jönnek össze, akik hasonló körökben mozognak (nagyszájú, beszólogatós).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!