Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gaz? (Tobbi lent)
Van egy fiu az osztalyban aki tetszik nekem, es neki is nagyon (nagyon nagyon bejovok, tobbszor kis is nyilvanitotta). Meg tud nevettetni, nem nez ki rosszul. (Legalabbis nekem). Es neha arrol fantazialok hogy amikor 15-16 evesek leszunk, akkor is baratok leszunk, de egyszercsak osszejovunk. Es ezutan egybol az jut eszembe hog y akkor szex is biztos lenne...hogy milyen lesz vajon vele a szex. Es mar ha csak agondolok, a szivem hevesebben ver, elkezdek mosolyogni, akaratomon kivul. Es most hogy hetedikesek lettunk, kozelebb kerultunk egymashoz.
(De neha azt erzem hogy tul csunya vagyok egy barathoz, nem vagyok eleg szep...ha kell rakok ki kepet magamrol. ) Egyebkent ugy tervezem, hogy 14-15 eves koromig nem akarok baratot. Elore is koszi a valaszokat!12L (Tudom korai meg ezen aggodni, de na...)
Nyugodj le, éld az életed, barátkozz akivel jól esik, és ahogy nagyon bölcsen le is írtad, várd meg a 14et az ilyenféle gondolatokkal.
F/17
Miért érzed hogy csúnya vagy, magad mondtad hogy nagyon is bejössz neki
Am jöhet ide is kép, kíváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!