Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
Sokszor láttam egy buszon egy srácot, megkerestem facebookon, azóta nagyon sokat beszélünk...mindenféléröl. Gyakran kérdez hobbiról, kedvenc zene, milyen napom volt stb. De amikor látom a buszon még csak rám se néz. Jó, nem egyedül utazok, de a barátnőm pont háttal ált ma neki, én elég gyakran néztem felé, de ő még csak rám se nézett. Azt még tudni kell, hogy például én kezdeményeztem is. Tehát én jelöltem be, én ìrtam rá először. Szerintetek miért csinálja ezt? Akkor nem tetszek neki?2015. okt. 6. 20:49
1/2 anonim válasza:
szerintem tetcel neki csak félénk . és azt szeretné talán ha a buszon is te kezdeményeznél és odamennél. a fiuk szokták zseretni ha egy csaj kezdeményez. és ha magától is rád szokot írni akkor ne félj biztos be jössz neki ! csak bátran ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!