Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, nem volt még barátnőm. Van egy lány, aki már régóta nagyon tetszik, szerintem szerelmes is vagyok belé. Egy tényleg nagyon intelligens, és közben gyönyörű lányról van szó. Sokat beszélgettünk, és mikor már kezdődött valami, akkor árulta el, hogy van barátja, aki Angliában lakik, amiről természetesen nem tudtam, mert nem beszélt nekem róla, és a fb.-n sem volt kint. Aztán egy darabig szüneteltettük a beszélgetést. Viszont tegnap újra elkezdtünk, mert rámírt. Mondanom sem kell, örülök neki, hogy már csak ennyire is, de érdeklődik irántam, viszont bennem megint felerősödtek a már kissé lecsillapodott érzések, és folyamat csak rá gondolok. El tudnám hívni, nem ezzel van a gond, de amiatt hogy kapcsolatban van, nem merek lépni. Ha megteszem, és nem sikerül, biztos vagyok benne, hogy többet nem beszélünk, mert én sem tenném fordított helyzetben. Ilyet soha nem éreztem, de ő pont olyan lány, akit tényleg nagyon kedvelek, olyan, aki el tudná viselni minden baromságom, és megbízhatnék benne.. Soha nem volt még ilyen érzésem, tényleg egy hullámhosszon vagyunk. Benne is lehet vmi halvány vonzalom, erről is meg vagyok győzödve. A gesztusai, és az érdeklődése ezt bizonyítja. Habár biztos nem olyan erős, mint bennem. Iránta tényleg nem a szexuális vonzalmat érzem, hanem azt, hogy rokonléleknek érzem..

Mit tegyek? Szerintetek van esélyem? Megpróbáljam?

Köszönöm a válaszaitokat.

2015. okt. 5. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnám a te helyedben, ha Angliában van a barátja, akkor is te ott vagy neki, szerintem lépéselönyben vagy vele szemben. Ha pedig mind a ketten elég intelligensek vagytok, akkor meg tudjátok beszélni a dolgot.

Sok szerencsét :)

2015. okt. 5. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
én azt tenném a helyedben hogy nem egyből válasz elé állítanám hogy döntsön hanem szépen elkezdeném közelebb húzni magamhoz mondhatni elcsábítani a lényeg h szeressen velem lenni és már-már függjön és akkor meglépni ezt
2015. okt. 5. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat, tenyleg nem tudom, mit tegyek. Mostansag tenyleg inkabb o keres engem, tegnap is ramirt. De ez igy egyszerre annyira rossz, mert odavagyok erte, es persze beszelunk, en is probalom tartani vele a kapcsolatot, de rettegek attol, hogy koppanas lesz a vege, es menthetetlenul szerelmes leszek. Sajnos eddig sokszor jartam igy, es el akarom kerulni. Kozben viszont erzem belul, hogy o az a lany, akivel el tudom kepzelni az eddig eleg maganyos vilagomat.
2015. okt. 12. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele nyugodtan, de amíg nem tudod biztosan hogy szakítottak, addig szerintem ne lépj "komolyan".
2015. okt. 12. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!