Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? (Hosszú, többi lent)
Figyelt kérdés
Most elsős gimis vagyok, 15 éves lány. Szeretnék már egy barátot, de valahogy sosem jön össze. Kezdődött az egész negyedikben, amikor is új fiú jött az osztályba, és akkor ugyan még nem tudtam, h mi ez, de éreztem, h valahogy jobban "szeretem" őt, mint a többieket. De valahogy sosem volt esélyem nála, nem is kedvelt, még barátként sem kifejezetten. Aztán egy kiránduláson sok-sok sírés és minden féle nyavajgás után elmondtam neki, és ő nemet mondott. Ez volt nyolcadik évelején. Utána rá kb úgy egy hérom hónapra, beleszerettem egy fiúba megint, akivel egy csoportba jártunk atlétikán. Ő már szerintem jobban bírt, mert vele legalább mér beszéltem, és aranyos volt. De most szeptember közepén összejött a legjobb barátnőmmel (rengeteget beszéltünk erről a csajjal, és véletlen sincs harag), és én totál lezuhantam. De sajnos ennek a másodinak a vége felé gólyatáborban beleestem az egyik osztálytársamba, bár belőle ciszonylag hamar,kb két három hét után kihabarodtam. De esélyem nála is egyenlő volt a nullával. Most viszont egy másik osztálytársam tetszik, akivel szeptember közepe gelé elég sokat kommunikáltunk, háromszor megölelt, és kétszer sétáltunk is együtt. Viszont a második séta óta úgy csinál, mint aki észre sem vesz, egy csomószor már majdnem bunkó, nem hogy nem ölelget, már beszélni is alig beszélünk. Van amikor jobb napokon hajlandó előreengedni az ajtóban (korábban ezt mindig megtette) vagy esetleg két szót szól jozzám, de általában egy sziában kimerül az egész napi kommunikációnk... Legyetek szívesek segítsetek, mert nem értem, hogy hol rontom el mindig. Nem vagyok csúnya lány, kb 167 cm magas, szőke, kék szemű, 60 kg-s... Legyetek szívesek rendes válaszokat írni, mert nem nyavalyogni akarok, hanem kideríteni, h mit csinálok rosszul.2015. okt. 2. 20:39
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és amióta velem nincs annyira jóban, azóta más lányokkal kedvesebb, babámoz egy csomó mindenkit random, meg egész nap velük van... Engem meg sztem kerül... Pedig semmi rosszat nem mondtam neki szerintem...
2015. okt. 2. 20:42
2/5 anonim válasza:
Szerintem , nem nyomulj a fiúkra én is leráznám az ilyen nyomulós csajokat . Várd meg még próbálkoznak nálad a fiúk . Ha nem vagy csúnya és kedves lány vagy előbb utóbb jelentkeznek nálad a fiúk :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként csak azért izgat ez az egész, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány körülöttem élőnek nincs párja. És ez lehet barát/barátnő/férj/feleség... És olyan rossz, hogy én igazából olyan nagyon senkivel sem vagyok jóban, mert a szüleim elváltak, a barátnőimnek meg megint pasija van, nem akarok ilyenekkel a nyakukban lógni... És olyan jó lenne valaki, akinek tényleg bármit elmondhatok...
2015. okt. 4. 12:37
4/5 anonim válasza:
Érthető. De csak annyit tehetsz h aki tetszik arra mosolyogsz és aztán vársz.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, és nagyon köszönöm! Csak rossz érzés, h szinte minden körülöttem élő lánynak, barátnőnek már van pasija, vagy már volt, én meg mint egy rossz apáca, még csak soha nem is csókolóztam... Egy cseppet égő... Vagy csak szerintem?
2015. okt. 10. 12:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!