Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti hogy egyaltalan nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki nagyon tetszik. Hetfo ota beszelgetunk egyre tobbet. Ma szunetben is csak kettesben beszelgwttunk. Kozben egyszer ugy nezett es mosolygott ram amit nem tudok leirni...nagyon jo erzes fogott el kozben. Kesobb megint beszelgettunk es odajott egy baratom ezekkel a szavakkal: "Mi van csajozol?" Erre a lany:"Ezt meg sem hallottam." Kesobb odamentem hozza beszelgetni de csak par szavas mondatokkal valaszolt ellentetben a szunettel. Tehat nem tetszem neki?2015. szept. 30. 13:16
2/5 anonim válasza:
Szerintem most kerülni akar téged, mert a nagyokososztálytársad leégette.Várj 1-2 napot, egy kis idő múlvaugyanúgy lehet majd vele beszélgetni.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy nem tetszel neki.
3/5 A kérdező kommentje:
De nem bírnék ki úgy 2 napot, hogy nem beszélgetek vele. :(
Lehet nyálasan hangzik, de így van.
2015. szept. 30. 19:54
4/5 anonim válasza:
Mielőtt bemész a suliba, verd ki otthon reggelente. Akkor nyugi lesz. :)
5/5 anonim válasza:
Őszintén mondd meg neki, hogy téged ne ítéljen meg a haverod alapján. És kérj bocsánatot, mert a haverod leégette ( akkor is, ha te nem tehetsz róla). Magyarul győzd meg, hogy te nem vagy ilyen flegma és szeretnél vele továbbra is jóban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!