Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, most mit csinálja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, most mit csináljak? (többi lent )

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam , akibe tetvesül beleszerettem és ebben az évben jött egy új osztálytárs aki egy nagyon rámenős fajzat és kiderült róla , hogy kiszemelte .

Állatira ráindult és még a matektanárt is belevonta sőt , még az osztályfőnököt is ( bár ez nem biztos ), hogy mellé ültessék.

utóinfó: akibe beleszerettem már kb. : 6 éve ismerem

és én a rámenős tökéletes ellentéte vagyok

+ a lányról annyit kell tudni , hogy aki ráindul azt nem szokványosan szokta lerázni , ezt úgy kell érteni , hogy beszélget vele meg minden aztán amikor nem csak barátságról lenne szó azzonnal azt mondja nem.

2015. szept. 28. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

6 év alatt ha nem mertél tenni önmagadért, akár már megérdemled, hogy más vigye.

Ha fontos lenne számodra már léptél volna.

22/F

2015. szept. 28. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
ja bocs kimaradt az , hogy még csak 13 vagyok , de mindegy , és a hat évből 3+1-et külön töltöttünk a kedves 1-es válaszolónak meg annyit , hogy ne böngészd az oldalt és ne irkálj unalmadban , hanem hagyd meg azokra a válaszokat akik becsületesen és segítőkészen egy rendesen átfogalmazott szöveget küldenek.
2015. szept. 28. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég intelligens sràcnak nézlek.Na,mostmar mutasd ki Neki,hogy szereted.De ne rohand le.Mert éles lesz a vàltàs és nem tudja mire vélni.A màsik a ràmenőséggel semmire nem megy.A nöknek bòkok,kifinomultsàg kell.En mar csak tudom.29 Eves férjes vén szatyor vagyok.A trollkodokkal meg ne törödj:-)
2015. szept. 29. 01:29
 4/5 A kérdező kommentje:

utolsónak : nagyon köszönöm a válaszod

U.I. : Na végre egy rendes válaszoló! :)

2015. szept. 29. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és ,még valami , nem vagy te még vén szatyor a testvérem is idősebb nálad 33 éves , az apámról meg ne is beszéljek , ő 54 éves, még egyszer is köszi a válaszod
2015. szept. 29. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!