Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú az osztályban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályban aki? A több lent!

Figyelt kérdés

Szóval van egy igen perverz fiú az osztályban aki állandóan perverzkedik és nikor ilyeneket mond mindig rám néz és kacsintgat..

Ez most mégis mit akar jelenteni? Meg az egyik barátnőm beszólt hogy görnyedt a háta és én mondtam neki hogy mintha ő. olyan egyenes lenne----> erre azt mondta hogy ő bizony az középtájon és nagy is...(tudom mire célzott) és elkezdett olyan "sármosan" mosolyogni...

Ezt miért csinálja??

Amugy nem egy ronda gyerek kifejezetten jól néz fel lehet rá figyelni és majdnem a fél sulinak tetszik. Csak nem tudom hogy hogy engem szemelt ki magának, sokkal szebb lányok is vannak akinek tetszik.

2015. szept. 27. 22:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat: barátnőmnek szólt be ő.
2015. szept. 27. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy örök szerelem kezdete. Kiválasztittad már az eskuvotök színpalettáját? Hány gyereket terveztek? 5-6? Sok boldogságot!
2015. szept. 27. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Na ez az igazán jó kérdés:D

2esélyes ez,vagy tetszel neki vagy csak mindenkivel ilyen,ez emberfüggő.

Én régi osztályomban is volt anno' egy ilyen nagyon perverz srác,mindenkivel perverzkedett meg hetente másba volt szerelmes (félreértés ne essen,rendes volt amúgy,én bírtam:D )

Próbáld meg úgy,ha bejön neked ő,hogy beszélgess vele többet/szólogass vissza viccesen és nézd a reakcióit,ha úgy kell lennie,előbb-utóbb kialakul majd valami:D

Hjuj bocsánat a kisregényért xdd

2015. szept. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!