Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak két fiú között?
Figyelt kérdés
Belezúgtam 1 fiúba 3 éve és most úgy éreztem tovább léptem mert már nem láttam annyit mint régen. Beleszerettem egy másik srácba.... Vele nagyon jól elvagyok de ma újra sokat beszéltem az 1. sráccal és azt érzem még mindig nem tudtam lezárni.... VALAKII2015. szept. 27. 18:48
1/4 anonim válasza:
Szia :) Nekem is volt egy hasonlo... én elsot valasztottam mert nekem is 3 evig tetszett és tudtam h ha ez osszejon komoly kapcsolat lesz. Össze is jott es tenyleg komoly a kapcsolatunk és nem csak egy futokaland. A 2. srac nekem csak kb 2 honapig tetszett es abban nem voltam biztos h hosszu tavu lesz!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonlóan vagyok. Szerintem az egyest válaszd. Azért gondolom így, mert 3 év sok idő (tapasztalat) és ha 1-esnél van esélyed, hidd el bánni fogod, ha meg sem próbálod
13/L
3/4 anonim válasza:
Ez egyszerű! Dobj fel egy érmét és amelyikben jobban reménykedsz azt válaszd.
4/4 nagy tankos válasza:
szia!
velem is így volt mindig más tetszett és egy idő után odamentem és sikerült azóta szakítottuk és most kicsit önbizalom hiány van. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!