Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, jópár éve ismerem (osztálytárs). Felszínesen jóban vagyunk. Sokszor úgy érzem, mintha direkt nem venne észre és flegma lenne, néha viszont feltűnően kedves és jófej, amit ilyenkor nem értek... miért lehet ilyen változó?

2015. szept. 27. 14:42
 1/1 anonim válasza:

szia :) Én most pont egy ilyenen estem át bár nekem a srác nem volt az osztálytársam. Egyszer bunko volt, utána kedves majd összejöttünk. És elmondta hogy miert csinalta ezt és kiderült h kicsit félt helyzettől es sok fiu azt hiszi h attol h flegma, a csaj csak jobban felfigyel rá.

De persze ez nem igy van. :) Szerintem (ha te akarsz tole valamit) akkor utalj ra es kerdezgesd es a vegen ugy is kialakul ha ugy van...Nekem bejott ez a terv :)

2015. szept. 27. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!