Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hol lakik? Hogyan lássam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lakik? Hogyan lássam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik néhány hónapja. Velem egy idős. A legjobb barátnőm és a fiú legjobb barátja spanok és néha megkérem a barinőmet h írjon rá h néhány infót megtudjak a nekem tetsző fiúról.(a barátnőm spanja 1 évvel kisebb). Még oviban is együtt jártunk, egy csoportba. Nem voltunk barátok meg semmmi nem volt valami bezsédes de már akkor is jól nézett ki most meg még helyesebb. Már kétszer is ráírtam vmit, amit nem neki szántam. Élek halok ezért a fiúért és mindent kiderítenék róla. fb ismerősöm de nincs túl sok képe és alapvető infókat tudok róla. csak azt nem h hol lakik. telefonkönyvból meg lehet tudni h hol lakik? és hogy találkozhatnék veleˇvéletlenülˇ ha nem egy suliba járunk? 14/l normális válszokat

2015. szept. 26. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyél egyenes.Írd meg neki őszintén érzéseidet,ez így helyes,ne másokon keresztul vedd fel vele a kapcsolatot.

Aztán esetleg találkozzatok személyesen és beszéld meg vele az érzéseidet.

2015. szept. 26. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Előzővel egyet értek... ha élsz halsz érte akkor tuti szerelmes vagy szóval ne engedd el könnyen.. próba szerencse,sok sikert!
2017. jún. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!