Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már késő vagy tudok még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már késő vagy tudok még változtatni?

Figyelt kérdés

A barátom 23 ,én 18 éves vagyok.

1 éve gyakorlatunkon ismerkedtünk meg.

Megláttam és rögtön beleszerettem .

Parszor randiztunk , taliztunk és ő is megszeretett .

A kapcsolatunk kb 8 hónapig reszben tokeletes volt .

Valami megvaltozott .

Elkezdtem hozza annyira ragaszkodni , hogy meg akkor is izgultam , veszekedtem vele , amikor itthon a csaladjaval beszelt míg én a szobajaba voltam .

Ha ra nezett egy lanyra , rogton elkezdtem mondani hogy mi az ennyire tetszik st . Napi szinten tobbszor feltekenykedtem

Kapcsolatunk eleje óta mondom neki azt , mikor 'szerintem olyat mond ', hogy oke akkor legyen vege..

Az elejen nagyon rosszul esett neki ,mostmar bevallasa szerint azert nem erdekli , mert annyiszor mondtam mar.

Szuleim ,mikor lattjak hogy milyen feltekeny vagyok akkor mindig azt mondjak h Igy elfog hagyni stb.

Az elejen szoges ellentete voltam .

Nem bantottam szavakkal , nem feltekenykedtem stb.

Most mar arra is feltekeny vagyok ga tvzunk es ott egy lany.

Ugy erzem valtoznom kell , hiszen elfogom vesziteni ot .

Talan nem keso ...

De mar o is annyira mas velem .

A feltekenykedesem es a birtoklasom miatt , nem tudom

Vajon hogyan valtoztassak ,mit tegyek , legyek olyan turelmes , mosolygos lany mint az elejen.

2015. szept. 26. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez már beteges.

Ezt csak akkor tudod megmenteni, ha időt hagytok magatoknak és áttgondoljátok. De szerintem csak neked kellene gondolkodni. Mert ha minden így folytatod, alap, hogy elveszted, második dolog, hogy magad kínzod. A semmiért.

Nem kell féltékenykedni, nyugodj meg, legyetek együtt egy napot net/emberek/tv nélkül egy csendes szobában és beszéljetek. Nem kell erről, csak beszélgessetek.

2015. szept. 26. 10:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom , hogy beteges .

Es tole most nem varok semmit , ugy erzem itt nekem kene valtoztatnom

Igen , mostmar probalom a feltekenykedest elhagyni hiszen nekem is epp olyan , mint pl neki.

Regebben mondta hogy azert szeretett belem mert olyan szep dolgokat irtam neki..es ez igy volt :) valamint a mosolyomba. Tipped van hogy , miket tegyek h jo iranyba valtozzon a dolog ?

2015. szept. 26. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!