Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy "kis" promlmám, többi lent.!?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy van egy lány akit talán szeretek még én sem tudom, de nagyon közeli barátságba vagyok vele mindent elmondunk egymásnak, de ez a lány egy olyan embernek a barátnője akit szintén nagyon szeretek, de a fiú elmondta nekem hogy megcsalta én meg ugyebár elég gyakran szoktam a lánnyal beszélni aki szokott áradozni róla meg szokta mondani hogy őt biztos nem csalja meg, de közben már megtette én meg megigértem neki hogy elmdonok mident, de sajnálom szegényt mivel tudom hogy megfogja ütni a bokáját ha sokkal késöbb derül ki mivel akkor valoszinüleg még szerelmesebb lesz, de én nem akarok rosszat egyik félnek sem de nézni se birom már mert sajnálom szegényt, mit csináljak?2015. szept. 25. 23:17
1/8 anonim válasza:
Hasznalj mondat kozben pontot, vesszot.
Amugy semmit, maradj csendben.
2/8 egy krumpli válasza:
Mond el a lanynak! Most gondolj mar bele ha par honapra ra megtudja hogy megcsalta a fiuja es hogy te mindvgig tudtal rola es megse volt benned annyi hogy elmond neki, a baratsagotok megis szakadna....gondold el hogy mit csinalana o forditott helyzetbe. Biztos elmondana neked.
3/8 A kérdező kommentje:
Elakartam mondani de nem olyan könnyű.
2015. szept. 26. 11:47
4/8 A kérdező kommentje:
Meg az a gond hogy a fiú a rokonom.:s
2015. szept. 26. 11:48
5/8 A kérdező kommentje:
Meg a pofám leszakad amikor nekem kel hazudni emiatt.
2015. szept. 26. 11:49
6/8 anonim válasza:
Attól, hogy a rokonod a srác, még a csajnak tudnia kell az igazat!
7/8 A kérdező kommentje:
Valami olyan emgoldás kéne ahol nem én modnom el.
2015. szept. 26. 12:46
8/8 egy krumpli válasza:
Itt nincs más valasztás....amugy meg a rokon igy is ugy is szeretni fog de egy baratsagot megeri ilyen butasag miatt kockaztatni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!