Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy baj történt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj történt, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sajnos szerelembe estem, ami nálam alapból egy szörnyű dolog meg soha egy lánynak sem tetszettem, fogalmazzunk úgy nem vagyok túl esztétikus, eddig csak a gond volt vele. 9.-es gimnazista vagyok és sajnos beleszerelmesedtem egy nálam 2 évvel idősebb 10-es gimnazistába (5 éves kúrzuson vagyok, ő 4 évesen) Alapból sem hiszem hogy lenne nála esélyem, nem is nagyon próbálkozok de folyamatosan csak ő jár az eszemben, ha becsukom a szemem, ha felkelek, ha lefekszek, és nem tud kimenni a fejemből. Könyörgök segítsetek.

15 F

2015. szept. 25. 17:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nevezném éppen sztereotípiának, mert van benne igazság, elvégre több száz évig kereskedő nép voltunk, természetes hogy kialakult bennünk egyfajta "pénzéhesség" de egyébként attól szerintem egész jó társaság vagyok.
2015. szept. 25. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy zsidó vagy, még lehetsz egészen jó ember. Nekem lengyel, olasz, roma, arab, kelta gyökereim vannak és elfogadnak. Ránézésre nem lehet megmondani senkire, hogy zsidó vagy nem zsidó. Minden embercsoportban vannak hitványak, nem a hovatartozásod alapján dől el, hogy te most milyen vagy. Törekedj becsületességre, kedvességre még akkor is, ha mások szemetek veled. Ha leszólnak nevess jó hangosan rajtuk. Idősebb lánnyal pedig rendszerint nehéz kapcsolatot kialakítani. Ha meg rád tapadnak akkor "rémesek" tudnak lenni. Engem 3 idősebb lány ajnározott, még kisiskolásként, le sem tudtam őket vakarni, már nem tudtam hova meneküljek. Talán inkább tanulj most meg sportolj, a nőket később is hajkurászhatod. Persze egy próbát megérhet.
2015. szept. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!