Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet ez, mikor fog írni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez, mikor fog írni?

Figyelt kérdés

Nemrég bevallottam egy nagyon jó barátomnak, akinél minden hiedelmem szerint friendzone voltam, hogy szerelmes vagyok belé, és hogy nem tudom tovább csinálni a barátságot. Megtudtam, hogy ő csak a távolság miatt nem vállalná be a kapcsolatot. Azt írta, nem egyszerű, tisztáznunk kéne és hogy időt kér, addig hagyjuk egymást. Azóta nem írt, de instán a képeimhez kommentel. Mikor fog írni, mit jelent ez?

15L a srác pedig 17L

2015. szept. 23. 17:07
 1/3 A kérdező kommentje:
*17F, elnézést, elgépeltem.
2015. szept. 23. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, mikor fog írni, most szerintem mérlegeli a helyzetet... Ne keresd, ha idő kell akkor idő kell, lehet hogy holnap ír, lehet hogy egy hónap múlva és az is lehet hogy soha. 18/F
2015. szept. 23. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát... Lehet h nem fog írni. Saját tapasztalatból mondom, hogy sztem lehet h nem akarja de azt sem h tönkremenjen a kapcsolatotok... 17L
2015. szept. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!