Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már komolyabb sikere a tinderrel?
Badoo-n fent vagyok, folyton jelez, hogy ez meg az a csaj beszélni szeretne velem, meg néha ilyen kevdeléses akármi aztán ennyi...
22/F
Én olyan voltam mint te, csak én 20 éves vagyok. Júliusban kezdtem el használni, augusztusban lett egy találatom és most már boldog kapcsolatban élünk. Elég komoly sikernek könyvelem el. Persze kellett kompromisszumot kötni a távolság miatt, mert csak hetente 1, vagy maximum 2 alkalommal tudunk találkozni, de minden nap beszélünk és azért nem olyan nagy a távolság, amit ne lehetne megtenni. Azt mondom, hogy ne add fel, mindig is félénk voltam, visszahúzódó és önbizalomhiányos. De kiderült, hogy csak nem jött eddig az a lány, akinek őszintén meg tudok nyílni. Ha jön a megfelelő ember, akkor sokkal könnyebb minden és jön természetesen. Kitartást neked, valaki rád is vár.
20/F a barátnőm pedig 21/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!