Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek ez mennyire baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ez mennyire baj?

Figyelt kérdés
Baj az, ha egy lány kicsit molettebb alkatilag? (Nem egy bálnát kell ám elképzelni...) Emellett viszont pörgős és mosolygós, energiabomba. Lendületes és aktív. Ez esetleg ellensúlyozza az alkati molettebbségét? (Tehát nem fogyókúra, sport, stb. hiánya, csak szimplán örökölt az alkat, csontozat.)

2015. szept. 22. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj ^^

17/f

2015. szept. 22. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. :)
2015. szept. 22. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar:)
2015. szept. 22. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a lány külseje. Ha nem jön be kívülről, akkor esélyt sem adok neki, lehet bármilyen jófej, hogy a barátnőm legyen. Természetesen ettől még lehet jó barát, de engem zavarna.
2015. szept. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!