Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mangócska kérdése:

Miért nem akarja?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már fél éve, hogy együtt vagyunk.

a 3. hónap után feküdtünk csak le egymással.

Eleinte elég gyakran csináltuk szinte mindennap akár naponta többször is.

Viszont amióta elkezdődött a suli azóta eléggé ritka lett az együtt létünk. Egy suliba járunk így szoktunk suliba is találkozni rövid időre, néha-néha szünetekben.

Hét közben csak fél órát-órát tudunk kettesbe lenni és olyankor nem akarja, ha elkezdem fogdosni elutasít, még pénteken is pedig olyankor már délutántól estig együtt vagyunk.

szombaton eszméletlenül akarja, vasárnap pedig már szintén nem igazán akarja. Ez esküszöm így van. Tudom hogy hülyén hangzik, hogy csak szombaton akarja, de ez így van.

2015. szept. 22. 20:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Én se szerettem rögtön suli után a fogdosást meg mindent...még túlságosan ott vannak a problémák, meg az iskola és nincs meg a hangulat. Mondjuk a péntek délutánnál nekem már lenne idő otthon feloldódni estig tuti megfelejtkeznék mindenről. A vasárnap megint érthető. 18l
2015. szept. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!