Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel mostanában kezdtünk el jóban lenni. Régebben teljesen közömbös volt számomra, de ahogy kezdem egye jobban megismerni, úgy egyre fontosabbá válik. Nem vagyok egy olyan lány, akinek minden második pasi megtetszik és az érzéseimet se mutatom ki könnyen, elég nehezen nyílok meg, viszont rá nagyon sokat gondolok, folyton ő jár a fejemben. Ha csak a szívemre hallgatnék, akkor megpróbálnék közeledni felé, de attól félek, ha esetleg összejönnénk, végül csak megbántanám, mert nem vagyok biztos abban, hogy képes lennék hosszútávon egy kapcsolatra. Nekem szükségem van a függetlenségre, hogy azt tegyem, amit én szeretnék és lehet, hogy fojtogatva érezném magamat. Még soha nem volt komoly kapcsolatom, pont emiatt, de még soha nem is éreztem, hogy valaki ilyen fontos lenne a számomra. Viszont nagyon nem akarom összetörni, mivel tudom, hogy az esetleges szakítás nagyon megviselné. Miután véget ért az előző kapcsolata, nagyon megzuhant, teljesen elvesztette az önbizalmát. Én nem tudnám elviselni, ha miattam történne meg vele ugyanez, ahhoz nekem túl fontos. 17L

2015. szept. 21. 20:11
 1/4 anonim válasza:
Figyelj, no pain no gain. Tehát a következő a tippem: gyere vele össze, és meglátod mi lesz. Soha nem szabad megválaszolatlanul hagyni azt a kérdést, hogy "mi lett volna,ha?". Muszáj lenne összejönnötök, hogy a kérdésedre választ kapjál.
2015. szept. 21. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha mind a ketten értelmesek vagytok, /ami a leírtakból látszik is/ akkor szerintem simán meg lehet egy ilyen dolgot IS beszélni. Én is ugyan így voltam vele, és azóta majdhogynem erősebb a kapcsolatom vele. Szóval, szerintem próba cseresznye.
2015. szept. 21. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy ha ezt így elmondanám neki, akkor csak kifogásnak tartaná. Őszintén, ha én ezt hallanám egy fiútól, akkor én se biztos, hogy elhinném neki, inkább azt venném ki belőle, hogy le akar rázni.
2015. szept. 21. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is voltam ugyan így, csak én voltam a fiú. Nem lett jó vége, de nem feltétlenül azért, mert elmondtam neki, hanem még sok minden közre játszott. Ha érdekel, hogy volt az egész akkor privátban leírom.

Most szombaton buli volt, és az egyik osztálytársam csókoltam meg, nem is egyszer HULLA részegen. De vele meg tudtam beszélni normális emberi körülmények között, azóta is barátok vagyunk.

2015. szept. 22. 06:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!