Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Volt barátomat szeretem...nagyon...szakítottunk mert egy másik lány iránt is azt hitte érez meg akkor picit eltávolodtunk (távkapcsolat)...most szakitott a lánnyal mart kiderűlt nem szereti...közbe nekem irogatott hogy szeret még,rosszúl választott stb...most viszont hogy szakitott ama csajjal olyan semleges velem..azt mondta akmor lehetünk együtt ha megoldjuk a távolságot. Most mit csináljak? Kérlek titeket normális válaszokat

2015. szept. 20. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért mondogatta hogy szeret, amikor a másik lánnyal volt, mert nem akart megbántani. Szerintem.

Nem megy neki a távkapcsolat, ezért anem akarja azt tovább. Olyat akar aki ott van mellette, megölelheti stb…

De ne költözz miatta, nem éri meg ha egyszer ott hagyott, más miatt!

2015. szept. 20. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!