Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
11.-es vagyok és már volt két barátnőm,de mindkettő osztálytárs.Igazából egyiket se bántam meg mert nem történt olyan dolog amit bánnom kéne pl:elromlott a hangulat a közelünkbe.Attól függetlenül megfogadtam,hogy osztálytársal nem járok többé.Most viszont hétvégén volt egy buli ahol ott aludtam egyik lány osztálytársamnál mert nem ott volt a buli ahol lakom.3 éve ismerem,de csak augusztban lettünk jóba és ahogy egyre többet beszéltünk rájöttem,hogy tetszik a hétvége folyamán ebben pedig biztos lettem.Táncoltunk,de sose voltunk kettesben.Ő a buli közben kiborult mert éppen most van túl egy szerelmi csalódáson.Elég sokszor vigasztaltam emiatt.Majd mikor hazaértünk volt egy perc amikor csak álltunk és néztünk egymás szemébe majd ő elmosolyodott,de nem tettem semmit mert féltem,hogy visszautasít illetve attól,hogy megint osztálytárs.Mikor felébredtünk a többiekkel együtt behozott nekem egy tortát amit ő sütött nekem mivel akkor volt a szülinapom.Nagyon jól esett főleg tőle.Most nagyon nem tudom mit kéne csinálnom.Pár hónap múlva lesz egy szalagavató és nem tudom,hogy mit kéne tennem?Megpróbáljam vagy inkább hanyagoljam ?Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 20. 10:15
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem értem a szalag avatós vonatkozást. o.O 12-ben van amin ti is részt vesztek.
2015. szept. 20. 10:17
 2/7 A kérdező kommentje:
De attól még mi is elmehetünk a bulira
2015. szept. 20. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kialakul valami akkor ne legyen akadály hogy osztálytárs és várd meg amíg túljut a szerelmi csalódásán, ha csak pótlék vagy akkor az nem lesz hosszú idejű
2015. szept. 20. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
.
2015. szept. 20. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:
A szalagavató az novembervége addigra szerintem túl lesz a csalódáson.
2015. szept. 20. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne menjetek el a 12. osztály bulijára, nem nektek lesz megrendezve. Húzzatok onnan, nektek majd jövőre jön.
2015. szept. 20. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Minden évben jönnek az iskolából már a 9.-esek is.Lemegy a tánc szalagavató ahova külön jegyet kell venni es ahogy ennek vége jön a buli része ahova barki bemehet ha vesz jegyet akár egy vadidegen is az utcárol.
2015. szept. 20. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!