Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk 2 durván 3 honapja Sokat szoktunk beszélgetni, de egyszer csak nem írt

2nap után rá írtam hogy velem van a baj? Ő elismerte hogy az ő hibája hogy nem foglalkozott velem bocsánatot is kért tőlem És kárpótolni is akar

De én érzem hogy valami baj van valami nincs rendjén, de ahányszor megkérdezem mindig azt mondja: semmi baj minden rendben szeretlek stb... de ugyan úgy nem ír közbe fent van chatan...általában én írok rá,es van hogy elolvassa de nem valaszol (mostanában általanossá vált ez a dolog ) nagyon rosszul esik hogy nemtudom megbeszélni vele hogy mivan, jogom van feltételezni hogy megcsal? mit kell csinálnom? nagyon fáj a dolog és félek ki fog hatni a tanulmányaimra

18l

2015. szept. 20. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
hát, lehet h ahogy azt írtad, megcsal, de az is lehet h csak egyszerűen nem áll készen erre a párkapcsolatra
2015. szept. 20. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Na ez tényleg érdekes...

Nem tudnál találkozni vele és négyszemközt megbeszélni (vagy lehet már megtetted csak ez nem derült ki a magyarázatból)?

De egy párkapcsolat alapja a párbeszéd. Mondd meg neki, hogy téged bánt a dolog, és szeretnéd ha őszintén elmondaná, mi történik. Legfontosabb, hogy biztosítsd arról, hogy bármi is áll mögötte, nyugodtan mondja el, megértő leszel. Aztán ha bebizonyosodik a gyanúd, akkor eldöntöd/eldöntitek, hogyan tovább. Másik legfontosabb: NE interneten keresztül, lehetőleg NE is telefonban. Ilyet személyesen illik megbeszélni.

2015. szept. 20. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiúk utálják, ha egy lány megy utánuk. Ha nem írt neked, neked sem kellett volna írnod neki. Ki kell bírni, bármennyire fáj is, de már elrontottad azzal, hogy ráírtál. Csak úgy hozhatod helyre, ha azt írod: Úgy veszem észre, már nem vagyok olyan fontos Neked, mint az elején. Lehet, mást találtál, akivel jobban megérted magad. Ez nekem nagyon fáj, de túl fogom tenni magam rajta. Ezt is csak azért írtam le Neked, hogy elbúcsúzzam Szervusz, örülök, hogy ismerhettelek. és a neved, de semmi puszi meg ilyesmi. És ha erre ő ír is valamit, te már ne válaszoljál neki többet, ki fogod heverni, főleg,ha te szakítasz ezzel a levéllel, mert ezt kell tenned, szakítani.
2015. szept. 21. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Folytatás: Azt úgy értettem, hogy úgy hozatod helyre, hogy nem a kapcsolatot, hanem hogy ne te legyél kitéve, hanem te tedd ki őt.
2015. szept. 21. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!