Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimibe járok és van 1 lány. Sosem éreztem még ilyet . Mit csináljak? (Többi lent)
Szóval...
Elősször 14 szeptemberében iskolalátogatáskor találkoztunk. Már akkor nagyon megtetszett "szerelem első látásra" persze ilyenkor csak néztem. Majd 15 januárjában jött a felvételi akkor is örültem hogy ugyan oda jelentkezik ahova én . Gólyatáborban ami augusztusban volt (7nap), ott elkezdtem vele beszélgetni , megismerni.
Majd jött az iskola... (+kollégium)
Egyszerűen minél többet beszélek vele annál jobban megtetszik. Szóval így elkezdtem vele beszélgetni , megismernk, megtudni hogy mit szeret ilyesmik. Az osztálytársaim már észre vették hogy bejön nekem és hogy miért nem mondom meg neki? Kérdeztek már hogy így van-e de persze én tagadtam . Majd mondták hogy látni rajtam ahogy ránézek, beszélgetek vele. Biztos észre vette már ő is de nem "jelez" vissza. (vagy nem tudom hogy minek szokták hívni)
+Ajtóba,kapuba ,ebédlőbe meg mindenhol előre engedem tesis cuccát is már vittem neki az iskolába próbálok kedveskedni , többször vettem neki csokit (a kedvencét).
Facebookon is beszélgettünk már, és elkértem a telefon számát meg egy párszor felhívtam őt hogy mi a házi (3napig nem voltam suliba). Mit csináljak hogy "észre vegye" ? (Légyszives kíméljetek meg az ilyen dolgoktól hogy ne csináld mert osztálytársad... Ez a szerelem csak neked ilyesmi nem nagyon volt...Ilyesmik ) ő nagyon szép lány én sem vagyok a legcsúnyább de ez úgysem számít(nem beképzeltség,nem hülye gyerek vagyk...). Lehet hogy értelmetlenül írtam le ezért is bocsi. Esténként azon gondolkozom hogy mit csináljak holnap ... De ez minden este így van, és máskor is sokat gondolok rá. Szóval mit tegyek hogy észre vegyen? Vagy ha lehet akkor kölcsönözze az "érzést"? Előre is köszi.
Hívd el valahova, ha ennyi idő alatt nem döntötte el tetszel e neki vagy sem az ezután sem fog már változni!
Röviden:
Menj oda hozzá és kérdezd meg mit csinál a hétvégén és hogy nincs e kedve elmenni veled oda ahol te hazai terepen vagy és tudnád szórakoztatni (nem tudom hol laksz és milyen lehetőségek adódnak arra egy randira)
Ha nem vagy ennyire bátor előtte úgy kitudod puhatolni azt hogy közömbös vagy e neki, hogy elszórsz pár rossz poént és ha nevet rajtuk mint egy hülye akkor 10000%-osan nyert ügyed van, de ha nem és értetlenül áll előtted miket hordasz össze hagyd a fenébe.
Én még sosem jöttem össze olyan lánnyal aki nem értékelte a vicceimet és szerintem ez másoknál is így van. Mellesleg randi után 1 napig mindenképpen hanyagold legalább aztán bókolj neki és próbáld felvenni a ritmust. Sose mássz bele a képébe, a lányok utálják ha rájuk telepednek. Egyenlőre ennyi jutott eszembe így helyből. (én sem tudok aludni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!