Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az egyik osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik osztálytársamba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval van egy lány az osztályban akibe nagyon beleszerettem.

Nagyon nem szoktunk beszélni de mindig tartom az ajtót neki ha látom h jön és ha megköszöni és olyankor olyan érzésem van mint amikot elösször vallottak nekem szerelmet, ha van még kérdésed vagy valami akkor írj privátba :)

2015. szept. 19. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. szept. 19. 23:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt kihagytam :D Mindketten 15 évesek vagyunk
2015. szept. 19. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:

igen, valószínűleg beleszerettél. Beszélgess vele, és ha minden rendben, hívd el sétálni. :)

Sok sikert! :)

24/F

2015. szept. 19. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D Csak attól fèlek h beégek vagy nem lesz témánk és lúzernek fog tartani 😳😳😳
2015. szept. 19. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez komoly? :D

Nem beszéltek, nyitod az ajtót..ő megköszöni..neked ez bejön, mert kedves és szép..

De még ez véletlenül se jelenti azt hogy "szerelmes vagy" bele..a szerelem teljesen más, ez csak szimpla illem..

2015. szept. 19. 23:29
 6/6 A kérdező kommentje:
A többi részét a storynak nem írtam le mert akkor nem fért volna ki ezért írtam oda h írj privátba ha van valami
2015. szept. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!