Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (lent)
Szét vagyok esve...már pár csalódás után nem nagyon hiszeb abba hogy szeretnének..úgy szerelemmel...csak valakihez bújni akarok biztonságba lenni mellette,csókolni...más nem is lényeg..csak vele lenni...de félek sose lesz ilyen :( próbáltam barátokkal foglalkozni...de erről sehogy se tudom elterelni a gondolataim...hogy tudnám? :( létszi normális válaszokat
14/L
Na mesélj, mi a baj?
Mármint, miért csalódtál oly sokat?:/
Egyébként meg.. ne így állj a dolgokhoz... igenis fognak téged szeretni ^^ Még fiatal vagy, előtted az élet. Persze.. lehet hogy már túl vagy pár rossz dolgon, de sajnos azok mindig lesznek. De gondolj inkább a jóra :) Légy optimista és magabiztos :)
Az igazi vár rád, ott van vhol! Csak még nem találtad meg! :) Ne add fel!
Tulajdonképpen szeretetre vágysz? Vagy ölelésre, melegségre? Vagy konkrétan vkire?
13/L
én is egész sok rossz ( legalábbis egem nagyon megérintett) dolgon átmentem :/
de csak pozitívan ;)
ha gondolod elmesélheted, hogy mi a baj :)
jajjjj 14 évesen csalódtál a szerelembe :( egyem meg!!!
Most elkezdelek sajnálni mert most nincs jobb dolgom
#4-es... kicsit lehetnél tapintatosabb is..
Bármi olyanon átmehetett ami rosszul érintette őt... gondolom neked is voltak sz@r napjaid és sz@r dolgaid az életben amiket nehezen dolgoztál fel...nem? Na m1..
14 évesen mennyi csalódásod lehetett?!
Fiatal vagy, nehogy már ne higgy a szerelemben........... nem fog mindenki csalódást okozni az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!