Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akarattal meg lehet akadályozn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarattal meg lehet akadályozni, hogy beleess valakibe?

Figyelt kérdés
Ha érzed, hogy kezdődik, de megpróbálod minden erőddel helyretenni a dolgokat magadban, akkor sikerülhet?
2015. szept. 16. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet , de nem éri meg , persze van amikor rossz mert hiányzik , de van amikor olyan ösztönző erő : igen , ővért , szeretem ezért hajtok
2015. szept. 16. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg hát!
2015. szept. 16. 22:52
 3/9 anonim válasza:
Igen meglehet.
2015. szept. 16. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet :)
2015. szept. 16. 23:19
 5/9 opened paradise ***** válasza:
Igen,de ne csináld. Ezeknek maguktól kell jönniük és ha emiatt aztán nem fog,az rosszabb.
2015. szept. 16. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetbe vagyok én is, hogy jobb ha megpróbálom megakadályozni. Barátok vagyunk, meg neki amúgy is van barátja. Én pedig érzem hogy valami elkezdődött bennem, de jobb ha leállítom.
2015. szept. 16. 23:58
 7/9 esopus válasza:
Mint a vécén! Érzed rászorítasz benttartod aztán lehet tovabbmenni piálni
2015. szept. 17. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg lehet csak nehéz és nállam már azt se tudom mit érzek szeretem vagy csak szép vagy nem látom szép nek stb
2015. szept. 17. 06:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg lehet forditani a gondolatot. Attol meg lehet h fogod vmennyire erezni de minel tobb nap telik el szep lassan elfelejted. En mar probaltam :D barmikor ki tudok bolondulni a kiszemeltembol
2015. okt. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!