Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ezzel a sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sraccal a buszon, telefonszámot cseréltünk. Egesz jofej, jol néz ki, de nagyon butuska szegeny, ráadásul folyamatosan bókol, es egy idő utan kicsit idegesítő. Egy napja ismerjük egymást es mar olyanokat mondd, hogy 'annyira hianyoztal' mikor egy órája nem beszélünk. Tök mas zenéket hallgat mint én, de végülis kedves meg nagyon próbálkozik. Kicsit viszont felek es nem tudom miert. Ugy erzem nem az en esetem, de sosem volt meg ilyen hogy valaki utánam futott volna csak azert hogy elmondja, milyen jol nezek ki.15 eves, es nekem ennek ellenére kicsit gyerekes. Viszont annyira kedves hogy kar lenne otthagyni (egyébként abban sem vagyok biztos hogy nem hulyit meg pár lányt) Szerintetek? Érdemes tartani ezt a kapcsolatot? Mit csináljak? 14/L
2015. szept. 13. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha buta, akkor hagyjad, személy szerint nagyon nemb bírom a buta embereket, rettentő idegesítőek.

És ki tudja, lehet a következő szembe jövő lánnyal is megcsinálja ugyanezt.

2015. szept. 13. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól gondold át!

Ha egy napja ilyen rámenős,mi lesz mondjuk egy hónap után? Nem fog rólad leszállni...

Majd gondoldd meg,hogy mássz ki belőle..

2015. szept. 13. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet, teljesen ugyanez, csak a srác 18 és egy szórakozóhelyen találkoztunk. És én sem tudtam mit kéne tennem, de arra jutottam,hogy nem küldöm el. Azóta találkoztunk egy csomószor,megmondtam neki finoman hogy vegyen vissza a bókolásból, és nagyon jól elvagyunk, szuperül érzem magam vele :) szerintem adj neki egy esélyt
2015. szept. 13. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

buta, nyomulós, gyerekes.

Attól, hogy ez az egész jót tesz a kis egódnak, még semmi értelme nem lenne az egésznek. Vannak okos, visszafogott, érettebb srácok is, akiknek valószínűleg biztos tetszeni fogsz.

Ne add le ennyire az igényeidet.

Írok neked én is pár kedves szót, járunk? Érdemes lenne tartani a kapcsolatot?

2015. szept. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!