Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évem van, hogy megszerezzem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos lány vagyok, az osztályból nagyon tetszik egy fiú. Nem ugyanabba a gimibe megyünk, szóval már csak egy évem van rá, hogy ,,megszerezzem". Segítsetek, mit csináljak? Amúgy mondhatni haverok vagyunk, csak valahogy érzékeltetni szeretném vele, hogy tetszik nekem, anélkül, hogy a szemébe mondanám... Előre is köszi a válaszokat!!!2015. szept. 13. 11:07
1/4 anonim válasza:
Hat pedig a leg egyszerubb az lenne, ha elmondanad neki... Egyebkent beszelgess vele tobbet, probalj vlh utalgatni, bokolj neki stb. :) Sok sikert! :)
2/4 anonim válasza:
Ha barátok vagytok akkor utána is találkozhattok. Nem?
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg megszerezni! Bókokkal,viccelődéssel,beszélgetéssel,öleléssel
Ha még mindig szereted, de még nem jutottál el a csókig akkor talán lesztek olyan jó kapcsolatban, hogy hétvégente legyalogolsz hozzá vagy esetleg lebuszozol.
De, ha mindent jól csinálsz akkor megszerzed és 8. után is kapcsolatban lesztek
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat! Erőt adtatok nekem! Remélem sikerülni fog! :-)
2015. szept. 13. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!