Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? (Visszakapni nem tudom, lent)!
Megpróbáltam mindent,elérhetőségek törlése, képek , stb. Még az utcán is kerülő utakon megyek se a boltot ne lássam, se a házukat,elég ha a városban látom ahogy vezet.A történetem kicsit hosszú,az egész évekkel ezelőtt kezdődött. Összejöttem egy sráccal,akibe fülig szerelmes voltam,közel 1 évig együtt is voltunk. A szakítás oka már lényegtelen, hiszen kibékültünk volna, ha nem lettek volna a kavarások. Voltak akik minden áron szétakartak minket szedni.
Neki nem volt senkije,de egy ideig azt terjedt hogy igen,mivel a veszekedésünk után inkább hazautazott úgymond nyaralni és hónapokig nem jött vissza. Amin mi összekaptunk,utólag belegondolva értelmetlen volt és felesleges. Itt most azért ekkora a baj mert mások rendezkedtek. Már itt a városban,próbáltam visszaszerezni, de interneten nem akar reagálni, a valóságban pedig inkább elkerül. Próbáltam féltékennyé tenni,hátha megkeres hogy " mégis hogy merted", de semmi eredmény. Túlságosan büszke, próbálja tartani magát. Úgy állítottak be neki mintha én lennék a rossz, ahogy nálam is mintha ő tehetne mindenről,én tudon hogy nem igaz , de ő nem, s nagyon haragszik. Nem tudom már mit tegyek,utál az egész családja ezek miatt. Egyszer üzente meg hogy hagyjam békén, holott nem zaklattam és nem kevertem a ....-t az interneten, hanem valaki más. S mindenért engem vádol. (Internetes kavarás kihat az üzletükre, a vásárlókra, stb.)
Hogyan felejtsem el?
Én 18 vagyok a fiú 23.
és most jövök én, aki minden fázison túljutott.
1. A tagadás
2. Düh és gyűlölet
3. Önmarcangolás
4. Üresség
5. Elfogadás
6. Új élet
Változó, hogy ez kinek menni ideig telik, nekem pl a 2 éves kapcsolatot 1 év után sikerült elfelejtenem teljesen, mert találtam valakit, aki végre megnevettetett és előhozta azt az optimista, boldog énem, aki nem is létezik.
Úgyhogy csak fel a fejjel mindketten!
Ja, és kedves kérdező. Ne próbáld meg elmondani neki az igazat. Minél jobban próbálod csak azt fogja hinni azért teszed, hogy leplezd. Mivel ő nem hisz neked, ezt fogja gondolni. Lépj tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!